Špičková
kuchyně s vřelou atmosférou

Stará šárecká hospoda sídlící na pražské Hanspaulce se pyšní dvěma patry velkého sourozence restaurace U Matěje. Moudří ale vědí, že se zde skrývá jedno malé zákoutí. Přímo za vchodem do budovy, ve dřevěném obložení, můžete najít nenápadné dveře, kterých si leckterý návštěvník nemusí ani všimnout. To by ovšem byla veliká chyba, znalý totiž vědí, že je na nimi ukrytá druhá, maličká restaurace Stůl Jana Punčocháře.
Šéfkuchař Jan Punčochář s týmem zde vaří přímo před lidmi v otevřené kuchyni. Koncept se zaměřuje především na sezónnost a kvalitní suroviny a nabízí moderní mezinárodní kuchyni bez stálého jídelního lístku.

Vaříme čtyři dny v týdnu v otevřené kuchyni před zraky našich hostů.

Naše malá restaurace je založená na konceptu Chef`s Table a čítá pouze 12 míst. Při rezervaci nám stačí napsat či sdělit vaše preference, alergie a omezení a dále už se jen nechat od nás překvapit. Aby byl váš zážitek dokonalý, náš sommelier vám pomůže vybrat vína z naší hojně vybavené vinotéky.

Vyberte si, kolik chcete chodů

Vše připravujeme u nás v restauraci

Sezónní suroviny

Radost ze společného stolování

Jan Punčochář

Pod palcem špičkového šéfkuchaře Jana Punčocháře, který směřuje celou restauraci jste v dobrých rukou.

„Stůl Jana Punčocháře je koncept, který mám za odměnu. Ohledně menu nemáme žádná pravidla, nic nás tu nesvazuje, jen si hrajeme se surovinami z celého světa té nejlepší kvality. Nabízíme čisté i netradiční chutě, a to vše balíme do milé domácí atmosféry.“
- JP -

Náš tým

Jeden číšník, jeden sommelier, dva kuchaři a šéfkuchař. Ti všichni se postarají, aby byl váš zážitek co nejlepší.

„Vedle velké hospody jsem si přál ještě malou, fine diningovou restauraci s uvolněnou atmosférou, kde se naši hosté budou cítit jako na návštěvě v mé vlastní kuchyni u mě doma.“
- JP -